Nemo ....
Rukkaset tuosta koirasta tulee!!
 Juoksutti mua koko Möykkylän kylän edestä. Tehtiin pieni tutkimus matka ja leikittiin kuoleman kanssa.

Ensiksi päätin ett Nemon kanssa otetaan tokoa ja agilityä tuossa läheisessä leikki puistossa. Noh tuo puisto on kuollut lasten osalta, mutta sielä on vanha keinu joka sopii oiken hyvin. Niin ja  metalinen putki on sielä. Nemohan inhos keinua ennen mutta sain opetettua siihen ett nykyään se rakastaa koko härvelliä. Otin aluks keinua sillä ja siirryin sitten putkeen. Eka meni tosi hyvin siis putkeen meno. Mutta siiten #### koira otti ja lähti. Prrr. Juoksi jonku aikaa koitin ottaa kiini, juoksemalla karkuun(joka on toiminnu äidinmussukkala hyvin) Mut eiiihh. Sehän päätti mennä TIEN yli. Siis tuossa on semmonen iso tie, jota varsinki rekat käyttää.Onneksi ku Nemo sen ylitti ei ollut ketään. Ei se muuten sen yli menisi. Mun kanssa se on vain  narun nokassa menny. Selvis syy miksi se meni yli. Tyttö pystis oli sielä häkissään. Nemo oli kai koittanu neitiä lähenellä, mutta eipä ollu suostunu jatkoille, nii mitäpä Nemo. Ku ei oo naista lähdetään pellolle bilettämään. Ja vielä sen naapurin joka inhoaa justiinsa koiria. Noh sain sen kohta kiini metikössä ku oli saanu ylimääräset energiat pois. Onneks se ei juossu enempää. Saa kyllä loppu illan mököttää häkissään.

Muita kuulumisia: Pentunen ylihuomenna 7viikkoa. Herranjestas vasta sehän synty. Alkupäivät synnyksessä olin että miten aika meni hitaasti. Nyt taas niin lujaa.
Keskiviikkona lähdetään luokan kanssa Tampereelle. Sit perjantaina sukellus retkelle. IIIK. Mua oikeesti pelottaa miten käy. Ei tuo itseluottamus oo parhaasta päästä... Saas nähä. Pelottaa sukeltajan tauti, joka ei oo mikään kiva tauti tai juutun pohjaan tai verkkoon ja hukun sinne...

NO NIIH. Koitampa piristyä