1619346.jpg Big-Wood's Catowice ala Tove ala Töpseli on tullut elämääni.

Sunnuntaina haettiin iltapäivällä Jokirannasta Jossun helmoista. Natiainen nukkui matkan ajan eikä pääsy kuin pari inahduksen kaltaista mutinaa. Nemo oli suorastaan mykkä, kun tultiin pihalle. Ihan jees Nemo on ollut Tovelle, koittanu vaan k**** toisen päälle. Vieraita on käynyt( ilman kysymyttä) ihan kohtalaisesti. Joillekki vähän alkupäivinä murissu ja kaarellu, mutta nykyään menee heti tutustumaan vieraisiin.
Sisäsiistiki se on, melkein... yhet pisut ja pari kakkaa on tullut muualle kuin sanomalehdelle. Katsompa peiliin.

Tove on todella leikkissä, jos verrataan meidän pystykorviin pentu aikana. Kontaktia on ottanu pikkasen. Luoksetuloa pitäisi harjotella. Pöydällä nyt ihan Ok. Niin juu. Ollaan käyty kyläilemässä naapurissa, metsässä käytiin ja UIMASSA. Nii pentunen otti eilen vähän kahlaimista ja uimista mökin rannassa. Ei pelottanu ja lopuksi oli tosi kivaa. Ja ei pelottanu tämän päiväinen ruohonleikkuu.

Mut ei tää ruusuilla tansimista oo. Ensiksi Tove koitti saada netti johdon poikki. laitoin kaikenlaisia esteitä. Mutta Tovepi rynnisti ne kumoon. Lopulta tänään viimeisenä keinona, etikkaa ja vettä suihkutettuna seinille niin eiköhön lopunut. Huh. Ja sitten Tovelta piti muunella jo aikoja. Mut onneksi on auttanut. Tovella on semmoset iltavillit ett koko talo rymisee ku se ottaa spurtteja.Äskenki se otti. Fixas omaa nukkumapaikkaa ja hyppi semmosia hyppyjä ett ihan hirvitti.

Kysymys nro 1: Sainko minä hyppyrotan,joka saa välillä ADHD kohtauksia
Kysymys nro 2: Miten saan hyppyrottani lopettamaan haukkumisen

Mut huh Tove nukahti, pitäisi itsekkin asettua. Huomenna lähdettään pattijoelle yökylään Toven kanssa ja sieltä launtaiaamuna erkkariin. Tove jää siskonsa luokse pitämään hauskaa. Kummallekin mukava viikonloppu tiedossa. Kiitokset Jossulle. :)

Vielä söpöily kuva Tove-the-Töpselistä:
1619349.jpg