Rohkastuin sitten kirjoittamaan tännekin. Ei taida olla mikään aktiivisin blogi, mut juttua tulee aina kun on aihetta ;)

Eli esittelyä:
Eli itse olen Julia Pekkala, Vihanissa tarkemmin Möykkylässä asuva maalaistyttö. Käyn viimeistä peruskoulun luokkaa, koulun jälkeen ei ole mitään tarkkaa paikkaa mihin hakea. Kiinostusta olisi niin monelle alalle. Meillä on ollut muistini mukaan aina ollut ainakin yksi lemmikki. Meillä asustaa nykyään Suomenpystykorva uros Nemo.

Nemo on todelinen pystykorva, toimii metsällä, on perheen lemmikki ja pelleilee kun aina kerkeää. Noh jos Nemosta muuttaisin olisi sen valikoiva kuulo ja vieraille uroksille rähjääminen.Taas ihanista Nemossa on sen ihmisystävälisyys, sille maistuu mikä tahanssa sapuska josta on kyllä hyötyä ja ehdottomasti rauhalisuus. Nemo on itselle tärkeä koira. Se oli ensimäinen uros koira joka tuli meille asumaan ja siitä piti tulla ensimäinen koira jonka kanssa harrastettaisiin kaikenlaista. Noh kyllähän sen kanssa käytiin agilityn alkeis-kurssi ja alkeistottiksessa. Mutta Nemoa alko vanhempana tympimään ja itseänikin, kun samoja asiota kerrattiin ja tuntui että jämehdetään paikoileen. Kyllähän Nemo tykkäsi olla kentällä omallatavallaan  mutta päätin että annetaan toisten valloittaa ne toko kentät me valloitamme ne metsät. Mutta kyllä sanon että koiralla on tuo pienikin tottelevaisuus niin kyllä siitä on apua kuin metsällä. kuin kotonakin. Ehkä mekin palaame koulutuskentille joskus ken tietää ;)

Tämänhetkisiin tilanteseen:

Nemo on kasvattanu karvan todella muhkeaksi. Pitää äkkiä miettiä näyttelyä mihin ilmoittaa. Nemo käväsi myös eilen metsällä isän kanssa. Oli kyllä hakennu, mutta hirviä ei ollu löytyny. Isä sano sitä ei mikään ihme kun eivät olleet löytäneet hirven jälkiäkään.
Itsellä alkaa joululoma torstai yönä.Menoja on vasta loppiaisena kajaanissa, perinteitä noudattaen ;D

Ensi vuonna alkaa sitten olla toiseksi viimeinen junnuvuosi. Ja ensi vuonna olisi toivon mukaan tulossa se kauvan odotettu Nemon uusi kaveri. Mutta ei todelakaan suomenpystykorva. Ehei. Pystykorvainen se on muuta en halua sanoa.
1135899.jpg Piti laittaa Nemostaki kuva viime keväältä.