Eipä ole tullut kirjoitettua.

No kuitenkin. Nemo oli Pyhäjärvellä EH2. Tast viilas pilkkua Nemon liikkeistä,silmistä ja jaloista. Olihan se aika hauskaa ku Nemon liikkeet on ollu yleensä "normaali" tai jtn. muissa arvosteluissa. Noh jalat vääntyy kyllä munki mielestä aika kamalasti. Kehua tuli Nemon luonteesta ja PÄÄSTÄ. Siis :D. Pari vuotta se oli ruma ja liian narttumainen. ;) Ja tuo Nemon koko vaihtelee. Ekassa näyttelyssä n.9kk ikäsenä se oli 47cm, viime vuonna Raahessa 45cm ja nythän se oli 48cm :DDDD Suomenpystykorvilla salittu korkeus on 47cm ja sallitaan siitä +2cm. Aika hassua..

Arvostelu: Keskikoa hieman suurempi,rungon mittasuhteet oikeat, selän tulisi olla jäntevämpi,ryhdikäs kaula,hyvänmuot. urosmainen pää, hyvin asettuneet pienet korvat, silmäy saisivat olla tummemat, hyvä pigm., hyvin rakentunut etuosa, voimakkaat polvi&kinnerkulmat,oiken asett. häntä,rungossa makaava turkki, kauniisti sävyttynyt punaruskea väri, liikeessä pitkä askel, kintereiden tulisi olla jäntevämmät.

Hyviä uutisia. PÄÄSIN SUKELLUSTENTIN LÄPI!! Ja kaikki laitteet on hommattua. Ja koulussa vielä alkaa olla viimeiset hetket käsillä... Kohta se lepo koittaa

Ai niin. Pentu kasvaa ja kohta mennään katsomaan pikkuista. ;) Nimi on ja varusteitta on hankittu. Enkä ole ainut innokas tässä perheessä :)